SAHABAT SAHABAT MAYA

Saturday, June 23, 2012

ALHAMDULILLAH



Assalamualaikum Semua.

Alhamdulillah macam tak percaya blog Ustazah Cyber  dapat sign in malam ini ...Terharu juga dapat sign in blog ni sebab dari 2008 lagi start blogging .. tup tup 2012 baru muncul.. Saya dah try byk kali juga sign in sebenarnya by the time google terminate sapa yang pakai akaun yahoo  dan campur malas juga sebenarnya....tambah bizi lagi...Banyaknyer alasan...tapi cerita sebenarnye ialah sejak further study 2008-2010 memang bizi ckit ..Pastu campuq dengan google  terminate akaun..Fed up tak dapat sign in ..lastly bia jerlah blog yang dah bersawang ini...Banyak dah gadget gadget yg hilang...layout pun kena tukar lain juga sbb blog sekarang lain dah...Satu lagi masa pun kurang dah nak edit-edit makeup-makeup blog mcm dulu-dulu.  

Background pun putih jer...Dah tua tua ni suka kaler lembut-lembut jer.....Insyallah ada masa update lain.Ada lagi ker orang baca blog ni ?

Wassalam.
Ummu Naielah

2 comments:

Azaharuddin Awang Kechik said...

Saya sedang membaca.. :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini